jennytherunner.blogg.se

En fantastisk helg

Kategori: Allmänt

Trots en tråkig start för olle i helgen och på sin födelsedag så tror jag han hade en toppenhelg med mycket kärlek och fokus på honom. Han såg väldigt glad och tillfreds ut. Då blev mamma hjärtat lättat för en stund. Jag hade supermysigt

Fredag: 
Olle 17 år. Tacomys med nära och kära. Paket som man önskat och mycket skratt och glädje. Olle och yavuz bjöd på rysk dans, Kalinka och Calle, theo och Yavuz hade ballonglek i hela lägenheten 


 
Lördag: 
Tårtkalas med andra delen av släkten. 
Olle hade fått välja tårta så det blev en fruktig från Lindahls. Mycket prat och lattjolajban. Nöjd Olle. 
På kvällen gick vi på basket, Dolphins allihopa. 9 personer satt och härja på läktaren. Älskart. Lite tårar blev det också när basketlegenden Elisabeth "Bettan " Egnell hyllades och fick sitt linne hissat till taket. Fantastiskt. Vinst för dolphins och det kändes toppen. Hämtmat från Åbykrog efter som intogs i vardagsrummet till en film. 
Toppendag 







 
Söndag 
Solskenslöp med Madde på förmiddagen. Vi utgick från oskarshäll och tog oss an 16 km. Riktigt härligt. Efteråt hade madde styrt upp med lite fika som vi intog med utsikt. 
Hem till kiddos och myste lite innan det var dags för ännu ett pass och nu på friskis, spinning. Råkade visst få en plats efter att ha varit 12:e reserv. Spännande, tufft och riktigt jobbigt men kommer definitivt gå fler gånger. Ska prova intervall. 
Chips och tårtmys på kvällen innan läggdags
Jorå en riktig myshelg har det varit.