jennytherunner.blogg.se

Hänt i veckan v42

Kategori: Allmänt

Måndag 
Det började som en helt vanlig måndag. Härliga ungar och kollegor. Lite reflektion på det. Bra start liksom. Sen på eftermiddagen från ingenstans fick jag väldigt ont i handen. Fick svårt att röra den och blev lite orolig att nått hände i helgen när vi körde mitsträning. Fick linda handen hemma hos Calle och då kändes det något bättre. 
Med klumphanden tog jag mig sen an löpbandet och 5*1 km. Kändes helt ok och svetten rann. Handen bultade. Men men. 
Lite härlig och god pizza framför tv:n sen med sötnosen 



Tisdag 
Handen i bandage på jobbet. Kändes skönt. Gjorde ont i vissa moment och bestämde att skulle jag ha ont i morgon så skulle jag ringa vårdcentral. Skrajsen. 
Lite snabbdistans efter jobbet uppe vid himmelstalund.  Bra känsla men anade vadhelvetet. Stramade lite men sprang på. Skönt att ha passet gjort direkt. Mer tid med Calle då. 
Nutellamacka till kvällsmys



Onsdag 
En dag utan en endaste bild. Helt otroligt. 
Men spännande dag som innefattade toffelspring över någons tomt och prat med polis. Whoop whoop. Myskväll med Calle och en film 

Torsdag 
Dagen D. Fika med min fina vän Carola. Egentid utan att behöva prata med gårdens alla föräldrar. Trevligt ställe, gott fika och mycket prat. Känns som att vi kännt varandra länge och kan prata om allt. Kändes oss lite utlyssnade av kvillinges specialpedagog som lägligt nog valde platsen bredvid oss höhö. Kul. Nu vet hon allt om mig. 
Hann också med ett tufft löpbandspass på kvällen innan det var dags att nanna kudden. 




Fredag 
En liten bild på Tuva dök upp på Facebook. Ingen aning om år. Men söt var hon. 
Efter jobbet for jag och Tuva till affären. Tur att hon var med för nått hände. Köpet gick inte igenom så Tuva fick betala med sitt kort. Blev lite fundersam och ställd när jag kom till bilen och kollade kontot och såg att det stod -274 kr på. What. Var hade 2700 tagit vägen som fanns där förut på dagen. Såg inga uttag eller dragningar så fick ringa telefonbanken. Försökte hålla mig lugn. Han kunde se att ett köp som gjorde 25 augusti (olles mikrofon) dragits i dag. Så jävla konstigt men skönt att ingen stulit pengar. Lite ledsen i ögat men skapligt lugn ändå. Finns ju mer pengar. Mysig kväll hemma sen. Med hemmagjord pizza. 

Lördag 
Tuva fick frågan på morgonen om hon ville hoppa in och spela innebandymatch med ett annat lag. Överlycklig tackade hon ja. Min lilla lagkapten Olle passade då på att valla runt sin mor på en löptur. Kul var det. Efter löpet åkte vi och hämtade syrrans grabb Melker som skulle vara hos oss på grund av olika anledningar. Det blev pokemon för hela slanten och när kvällen kom hade jag hål i både huvet och öronen men huvudsaken är att han hade kul, lilla hjärtat. 
Hann med en fika med Carola på gården. Alltid lika kul. Tuva undrar varför jag helt plötsligt hänger på balkongen så mycket. Ee va gör jag väl inte 












Söndag 
Tidig morgon. 05:30 ville Melker spela pokemon. Yrvaken och yllen bara tittade jag på honom och han fick spela själv. Skjutsade hem honom lite skapligt. Inte superkul när mina kiddos sover lite längre. 
Agerade chaufför på förmiddagen åt finspångsborna som skulle springa höstmilen. Körde Stefans bil från sörsjön till Jursla. Hade de en sak mindre att tänka på. Kallt jävlar ute och jag frös som bara den men ändå tog jag mig senare ut på Snabbdistans. Var verkligen inte sugen på att springa själv men men nu är det gjort. Fy. Gick lite snabbare än vad programmet sa så förväntar mig lite skäll 
Fick en överraskning av Calle. Han ville köpa mig  de nya snabbskorna jag tittat på. 
Försökte få honom på andra tankar. Vill inte lasta min träning på andra. Men icke. Han ville sponsra. Så gulligt. Tack min skatt det hade du inte behövt men jag blev väldigt glad. Viktigt med bra skor. 
Ja det var väl allt från min vecka och nu ska jag äta chips