jennytherunner.blogg.se

På g igen

Kategori: Allmänt, Träning

Så där ja. Efter lite löp och träningsvila på grund av sjukdom så var vi på’t igen. Meningen var väl att jag skulle börja lite lugnare i början av veckan men hade visst lite svårt för det. Då blev det skämsstrut på och gör om gör rätt. 

Tisdagen som skulle bli en lugn start med springa-gå princip blev dock något hög fart. Men visst sprang 7 min och gick 3 min * gånger 3. Så här glad kände jag mig efteråt. Äntligen. Inte mer sjuk nu. Men visst det blev en liten  skämsstrut på eftersom jag inte startade lugnt. 
(null)


Onsdag 13/2
Förutom att jag och min särbo klarat 5 år och 6 månader ihop så bjöd kvällen på 10 km något för fort med tanke på att jag varit sjuk. Skämsstrut och hörnet igen. Lär mig visst aldrig. 

Torsdag 14/2
Valde att spara lite på benen idag inför helgens långpanna och nyckelpass så det blev ett pulspass inomhus från Runacademy. Fick med mig Olle på detta men ungen såg inte ens trött ut efteråt. Hm orättvist
(null)

och så kom lördagen med sitt fina vårväder. Långpannan som ägde rum gick enligt springa-gå principen. Löp 8 min, gå 2 min. Lollo min svägerska höll mig sällskap och lotsade mig runt i Skärblacka. Först 11 km asfalt resten i skog. Herregud. Jag som skulle hålla pulsen nere och så springer vi backig terräng. Nåväl. 18 km fick vi in på kontot och en jädra massa frisk luft. Avslutade kvällen med styrka i calles gym. Var skapligt trött när vi skulle se på tv. Träningsvärk överallt 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)