jennytherunner.blogg.se

Helgen i bilder

Kategori: Allmänt

Helt underbar helg. Mycket träning har det blivit och kroppen är härligt trött nu. Började fredagen 3/5 med intervaller tillsammans med Maria. Effektiva 3:or hette passet. Skönt att göra dem tillsammans med nån. Dessutom är vi skapligt jämna 
(null)

(null)
 På fredagkvällen provade Olle sitt faik linne. Så snyggt. Nu är det på riktigt 😍
(null)

(null)
 
Lördag 4/5 långpass. Ställde klockan på 05:45 och 6:02 var jag utanför dörren. Testade min nya rygga för första gången och den verkade funka. Efter ca 10 km la jag in 4*5 min tröskel i halvmara tempo. Gick inte riktigt som jag ville. Trött i benen efter gårdagen men jag gjorde dem i allafall. Var även hemma innan de stigit ur sängen. 
(null)

(null)

Kalas för tuva kl 13.00 hemma hos Calle. Kalaset innefattade både underhållning av kusin Marvin och basketmatch. Mycket trevligt förutom när min far ramlade under basketen och skrapade sig rejält. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kvällen avslutades i calles gym innan vi såg film med kidsen. Testade att hänga upp och ner och dra mig upp. Fy fan vad läskigt 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag söndag 5/5 lekte vi lite till i Calles gym. Olika tävlingar där man skulle hänga länge. Tuva är riktigt stark
(null)

(null)

Jag tog det lite lugnt på dan. Hade ont i ögat, var tjock och täppt i näsan så fick ligga ner mestadels av tiden
(null)

Nu på kvällen skulle jag ta en kort långsam runda och av de två enda rötterna på mitt löp lyckades jag pricka in och snubbla på den första och sen slå i knät på den andra. Ont jävlar men synd på byxorna. Men nu är det natten. 
(null)

(null)

(null)