jennytherunner.blogg.se

Göteborgsvarvet Virtual Race 21 km

Kategori: Allmänt, Tävling

Nu har det gått lite över en vecka sen jag tog mig an vårens stora Göteborgsvarvet och då i Virtuell form. Har hunnit landa under veckan, analyserat vad som gick bra och mindre bra. 
16 maj var alltså datumet. Några från klubben träffades för ett så kallat inofficiellt klubbmästerskap på en sträcka som tränare Robert Skoog rekat fram veckan innan. 4 varv. Med start, varvning och mål på samma ställe. 
Gick ut för hårt. Gick i rygg på två snabbisar. Tänkte att nu får det bära eller brista och gick all in. Bra fart och långt över min förmåga resulterade i en bra första mil. Sen fick pannbenet börja jobba. Trodde jag skulle få bryta och på tredje varvet blev jag lite tjutig av trötthet. Gick några gånger i backar. Tänkte att nu får B mål utarbetas. 
Kommer i mål som en trasa efter mycket om och men och inser att trots gång i backar är jag bara 38 s efter mitt personbästa. Hade jag vetat hade jag nog beskat med lite till och gett fan i att gå. Mitt mål var att ta 1:39:46 Och så går man i mål på 1:40:22. Blev först lite besviken och deppig men det släppte snabbt och stoltheten över att ha presterat den tiden själv (då ryggarna försvann) och utan riktig tävlingsfeeling. Formen finns där. Har inte tränat förgäves. Vet att jag ligger nånstans 1:38-1:37. 
Nästa gång hihi